728 x 90

Potenţialul producerii unui incident militar între SUA şi China este real

Potenţialul producerii unui incident militar între SUA şi China este real

Riscurile unor interpretări greşite care pot conduce la un incident militar între forţele chineze şi americane sunt reale şi sunt în creştere, avertizează Kurt Campbell, coordonatorul Preşedinţiei SUA pentru zona Indo-Pacifică, citat de agenţia Reuters. „Se deschid liniile de comunicare” dintre Washington şi Beijing, dar potenţialul „interpretărilor greşite” este real şi este în creştere, în

Riscurile unor interpretări greşite care pot conduce la un incident militar între forţele chineze şi americane sunt reale şi sunt în creştere, avertizează Kurt Campbell, coordonatorul Preşedinţiei SUA pentru zona Indo-Pacifică, citat de agenţia Reuters.

„Se deschid liniile de comunicare” dintre Washington şi Beijing, dar potenţialul „interpretărilor greşite” este real şi este în creştere, în contextul în care efectivele militare chineze îşi desfăşoară activitatea în apropierea forţelor americane, a declarat Kurt Campbell.

„Este esenţială menţinerea diplomaţiei adecvate în relaţia cu Beijingul”, a afirmat Kurt Campbell, cu ocazia unui eveniment organizat de Institutul Hudson.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos