728 x 90

Mihai Stoichiță nu se teme de războiul din Kosovo

Mihai Stoichiță nu se teme de războiul din Kosovo

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a prefațat cele două întâlniri pe care echipa națională le va disputa în această lună, în cadrul preliminariilor Campionatului European din 2024. Mihai Stoichiță nu se teme de războiul din Kosovo în contextul meciului pe care România îl are de disputat în preliminariile EURO


Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a prefațat cele două întâlniri pe care echipa națională le va disputa în această lună, în cadrul preliminariilor Campionatului European din 2024.

Mihai Stoichiță nu se teme de războiul din Kosovo în contextul meciului pe care România îl are de disputat în preliminariile EURO 2024

România va întâlni Kosovo, pe 16 iunie, de la ora 21:45, respectiv Elveția, pe 19 iunie, de la ora 21:45, în cadrul Grupei I a preliminariilor Campionatului European din 2024. La acțiunea precedentă, tricolorii au învins Belarus și Andorra, astfel că ocupă locul secund, la egalitate de puncte cu Elveția.

Tricolorii lui Edi Iordănescu se vor deplasa în Kosovo, acolo unde în ultima perioadă au existat conflicte violente. Mihai Stoichiță asigură însă că românii nu au de ce să se teamă.

„Atmosfera e foarte bună. Am fost și ieri, am mai vorbit cu…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos