728 x 90

Liviu Ciobotariu va fi prezentat la noua echipă

Liviu Ciobotariu va fi prezentat la noua echipă

Attila Hadnagy, directorul general al echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, a anunțat că Liviu Ciobotariu va fi prezentat oficial în funcția de antrenor principal. Anunț oficial: Liviu Ciobotariu va fi prezentat la noua echipă Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate în urmă cu trei săptămâni, Liviu Ciobotariu a fost favoritul patronului Laszlo Dioszegi pentru a-l


Attila Hadnagy, directorul general al echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, a anunțat că Liviu Ciobotariu va fi prezentat oficial în funcția de antrenor principal.

Anunț oficial: Liviu Ciobotariu va fi prezentat la noua echipă

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate în urmă cu trei săptămâni, Liviu Ciobotariu a fost favoritul patronului Laszlo Dioszegi pentru a-l înlocui pe Cristiano Bergodi, antrenorul italian care a părăsit echipa imediat după ce a câștigat Cupa României cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Acum, Attila Hadnagy confirmă sosirea lui Liviu Ciobotariu și anunță că noul antrenor va fi prezentat oficial la Sepsi Sfântu Gheorghe în cursul zilei de joi.

„Așa este, ne-am înțeles cu Liviu Ciobotariu. În curând, probabil pe joi, va fi prezentat ca noul nostru antrenor”, a spus Attila Hadnagy, potrivit GSP.

Liviu Ciobotariu ar putea începe noul sezon cu un trofeu. Sepsi Sfântu Gheorghe, din postura de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos