728 x 90

Lily-Rose Depp face dezvăluiri din spatele culiselor. Serialul „The Idol” a fost filmat acasă la The Weeknd

Lily-Rose Depp face dezvăluiri din spatele culiselor. Serialul „The Idol” a fost filmat acasă la The Weeknd

Casa personajului lui Lily-Rose Depp în serialul „The Idol” a fost dezvăluită ca fiind conacul Bel Air al celebrului artist, The Weeknd. The Weeknd s-a mutat temporar din conacul său în valoare de 70 de milioane de dolari pentru a permite filmarea dramei în locație. Casa Bel Air are o suprafață impresionantă de 33.000 de

  • Casa personajului lui Lily-Rose Depp în serialul „The Idol” a fost dezvăluită ca fiind conacul Bel Air al celebrului artist, The Weeknd.
  • The Weeknd s-a mutat temporar din conacul său în valoare de 70 de milioane de dolari pentru a permite filmarea dramei în locație.
  • Casa Bel Air are o suprafață impresionantă de 33.000 de metri pătrați, un cinematograf, sală de sport, saună și o piscină interioară.

Potrivit People, casa personajului interpretat de Lily-Rose Depp în serialul „The Idol” s-a dezvăluit a fi conacul Bel Air al celebrului artist The Weeknd. Pentru a permite filmarea dramei în conacul său de 70 de milioane de dolari, The Weeknd s-a mutat temporar din locuința sa. Conform informațiilor, conacul impresionant de 33.000 de metri pătrați include facilități precum un cinematograf, sală de sport, saună și piscină interioară. Această mutare a oferit un cadru perfect pentru personajul stilat interpretat de Lily-Rose Depp în noul serial….

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos