728 x 90

Ladislau Boloni cere fuziunea FCSB cu CSA Steaua!

Ladislau Boloni cere fuziunea FCSB cu CSA Steaua!

Ladislau Boloni (70 de ani), fostul mare fotbalist al Stelei și antrenorul care a promovat-o în acest sezon pe Metz în Ligue 1, a analizat cel mai mare conflict din ultimii ani în fotbalul românesc, cel dintre FCSB și Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. Ladislau Boloni cere fuziunea FCSB cu CSA Steaua! Ce anunț


Ladislau Boloni (70 de ani), fostul mare fotbalist al Stelei și antrenorul care a promovat-o în acest sezon pe Metz în Ligue 1, a analizat cel mai mare conflict din ultimii ani în fotbalul românesc, cel dintre FCSB și Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.

Ladislau Boloni cere fuziunea FCSB cu CSA Steaua! Ce anunț pentru Gigi Becali

Fiind unul dintre oamenii care se confundă cu numele de Steaua București, Ladislau Boloni nu se plasează nici de-o parte nici de cealaltă a războiului dintre Gigi Becali și Clubul Sportiv al Armatei.

Antrenorul este de părere că ar trebui să existe o singură echipă și îi critică atât pe Gigi Becali, patronul lui FCSB, cât și pe reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei.

„Mi-aș dori ca Steaua, care era iubită de o țară întreagă, care continuă să fie cea mai iubită echipă din România, indiferent că e Steaua sau FCSB, să nu dispară. Trebuie să vorbim despre amândouă.

FCSB…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos