728 x 90

Jean Vlădoiu l-a scos țap ispășitor pe Bogdan Vintilă

Jean Vlădoiu l-a scos țap ispășitor pe Bogdan Vintilă

Fostul președinte al lui FC Argeș, Jean Vlădoiu, spune că antrenorul Bogdan Vintilă este printre principalii responsabili pentru dezastrul de la barajul de menținere / promovare pierdut în fața lui Dinamo. Contrar tuturor așteptărilor, FC Argeș a fost surclasată de Dinamo în barajul de menținere / promovare în Superliga, 8-5 după două manșe. Luptele interne


Fostul președinte al lui FC Argeș, Jean Vlădoiu, spune că antrenorul Bogdan Vintilă este printre principalii responsabili pentru dezastrul de la barajul de menținere / promovare pierdut în fața lui Dinamo.

Contrar tuturor așteptărilor, FC Argeș a fost surclasată de Dinamo în barajul de menținere / promovare în Superliga, 8-5 după două manșe. Luptele interne din cadrul clubului din Trivale au dus la nenumărate schimbări atât la nivelul băncii tehnice, cât și la al componenței lotului de jucători.

Fostul președinte Jean Vlădoiu, care a plecat de la club după ce s-a trecut peste cuvântul lui și antrenorul Andrei Prepeliță a fost dat afară, spune că oficialii au greșit atunci când au instalat un tehnician fără experiență.

Jean Vlădoiu l-a scos țap ispășitor pe Bogdan Vintilă pentru dezastrul de la barajul Dinamo – FC Argeș: „Așa e când pui un antrenor fără experiență”

Bogdan Vintilă nu a fost…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos