728 x 90

Gigi Becali vrea să îl deturneze pe jucătorul din Superliga

Gigi Becali vrea să îl deturneze pe jucătorul din Superliga

Bogdan Vătăjelu (30 de ani) este dorit atât de Gigi Becali la FCSB, cât și de Dan Șucu la Rapid, după ce s-a despărțit de Universitatea Craiova. Gigi Becali a intrat pe fir și vrea să îl deturneze pe Bogdan Vătăjelu din drumul spre Rapid! Fotbalistul profită de situație și cere un salariu aproape cât

Bogdan Vătăjelu (30 de ani) este dorit atât de Gigi Becali la FCSB, cât și de Dan Șucu la Rapid, după ce s-a despărțit de Universitatea Craiova.

Gigi Becali a intrat pe fir și vrea să îl deturneze pe Bogdan Vătăjelu din drumul spre Rapid! Fotbalistul profită de situație și cere un salariu aproape cât Florinel Coman

Bogdan Vătăjelu a intrat în atenția lui Gigi Becali pentru un transfer la FCSB, după ce a demarat deja discuțiile cu Rapid.

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani își termină contractul cu Universitatea Craiova la finalul acestei luni și va putea semna cu oricine dorește din postura de jucător liber de contract. În aceste condiții, mai multe formații din Superliga își doresc semnătura fundașului stânga, iar cei mai interesați au fost, inițial, giuleștenii. Apoi, au intrat pe fir U Cluj și Sepsi, iar acum fotbalistul a intrat și pe lista lui Gigi Becali pentru o mutare la FCSB, potrivit GSP.

Cu toate…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos