728 x 90

Gigi Becali a luat decizia definitivă în cazul lui Andrea Compagno

Gigi Becali a luat decizia definitivă în cazul lui Andrea Compagno

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, l-a scos la vânzare pe Andrea Compagno, atacantul italian în vârstă de 27 de ani al roș-albaștrilor. Gigi Becali a luat decizia definitivă în cazul lui Andrea Compagno! Șoc la FCSB: atacantul italian pleacă! E pus pe lista de transferuri pentru o sumă neașteptată După ce a pierdut titlul de


Gigi Becali, patronul clubului FCSB, l-a scos la vânzare pe Andrea Compagno, atacantul italian în vârstă de 27 de ani al roș-albaștrilor.

Gigi Becali a luat decizia definitivă în cazul lui Andrea Compagno! Șoc la FCSB: atacantul italian pleacă! E pus pe lista de transferuri pentru o sumă neașteptată

După ce a pierdut titlul de campion al României în fața echipei Farul Constanța, Gigi Becali spunea că nu este interesat să vândă jucători, dar se pare că orice are un preț la un moment dat.

Potrivit Fanatik, Gigi Becali ar fi dispus să îl cedeze pe Andrea Compagno contra sumei de 1.5 milioane de euro pe care patronul lui FCSB a achitat-o, la rândul lui, către omologul său de la FC U Craiova, Adrian Mititelu.

Mai mult decât atât, sursa citată notează că Gigi Becali i-ar fi transmis impresarului lui Andrea Compagno că atacantul nu ar mai avea ce să caute la FCSB.

Cotat la două milioane de euro de către…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos