728 x 90

Gabriela Sabatini, reacție vehementă despre Simona Halep

Gabriela Sabatini, reacție vehementă despre Simona Halep

Gabriela Sabatini (53 de ani), fosta jucătoare argentiniană de tenis, consideră că Simonei Halep (31 de ani, locul 35 WTA) i s-a făcut o nedreptate, prin amânarea cazului de dopaj deja de mai multe ori. Legendara Gabriela Sabatini, reacție vehementă despre Simona Halep, în plin scandal legat de dopajul româncei Simona Halep a fost depistată


Gabriela Sabatini (53 de ani), fosta jucătoare argentiniană de tenis, consideră că Simonei Halep (31 de ani, locul 35 WTA) i s-a făcut o nedreptate, prin amânarea cazului de dopaj deja de mai multe ori.

Legendara Gabriela Sabatini, reacție vehementă despre Simona Halep, în plin scandal legat de dopajul româncei

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu substanța Roxadustat în urma efecutării unui test antidoping efectuat la US Open 2022.

Din luna octombrie a anului trecut, românca este suspendată provizoriu de către Agenția Internațională de Integritate a Tenisului.

Prezentă la Roland Garros, Gabriela Sabatini a acordat un interviu în exclusivitate pentru ProSport și a anunțat revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis. Aceasta a făcut apel la comisiile de specialitate să rejudece cât mai repede cazul și să îi ofere undă verde româncei pentru a juca din nou tenis.

„O iubesc ca jucătoare, e grozavă, e de-a dreptul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos