728 x 90

Francesca Schiavone, desspre procesul Simonei Halep

Francesca Schiavone, desspre procesul Simonei Halep

Francesca Schiavone (42 de ani), fosta jucătoare italiană de tenis, a vorbit despre cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep (31 de ani, locul 35 WTA). Francesca Schiavone e circumspectă în procesul în care Simona Halep e acuzată de dopaj! Reacția tranșantă a celebrei jucătoare Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru ProSport, Francesca


Francesca Schiavone (42 de ani), fosta jucătoare italiană de tenis, a vorbit despre cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep (31 de ani, locul 35 WTA).

Francesca Schiavone e circumspectă în procesul în care Simona Halep e acuzată de dopaj! Reacția tranșantă a celebrei jucătoare

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru ProSport, Francesca Schiavone a vorbit despre perioada dificilă prin care trece Simona Halep, românca fiind suspendată provizoriu de către Agenția Internațională de Integritate a Tenisului de aproximativ opt luni.

Românca a fost depistată pozitiv cu substanța Roxadustat ca urmare a unui test antidoping efectuat la US Open 2022.

Prezentă la Roland Garros, Francesca Schiavone a fost întrebată despre situația Simonei Halep și s-a arătat convinsă că românca va reveni pe terenul de tenis.

– Câteva cuvinte despre cazul de dopaj al Simonei Halep? E o situație dificilă pentru o…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos