728 x 90

Fiul lui Ion Țiriac a răbufnit după ce Elina Svitolina a refuzat să dea mâna cu Aryna Sabalenka

Fiul lui Ion Țiriac a răbufnit după ce Elina Svitolina a refuzat să dea mâna cu Aryna Sabalenka

Fiul miliardarului Ion Țiriac a fost enervat la culme de imaginile de la finalul meciului dintre Aryna Sabalenka (Belarus, 2 WTA) și Elina Svitolina (Ucraina, 192 WTA), scor 6-4, 6-4 în sferturile la Roland Garros. Jucătoarele din Ucraina, în frunte cu Elina Svitolina, refuză să dea mâna cu adversarele din Rusia și Belarus, iar o


Fiul miliardarului Ion Țiriac a fost enervat la culme de imaginile de la finalul meciului dintre Aryna Sabalenka (Belarus, 2 WTA) și Elina Svitolina (Ucraina, 192 WTA), scor 6-4, 6-4 în sferturile la Roland Garros.

Jucătoarele din Ucraina, în frunte cu Elina Svitolina, refuză să dea mâna cu adversarele din Rusia și Belarus, iar o astfel de situație s-a petrecut și la meciul de marți. Știind că Svitolina nu o va saluta la final, Sabalenka și-a sfidat adversara, prefâcându-se că o așteaptă la fileu.

Fiul lui Ion Țiriac a răbufnit după ce Elina Svitolina a refuzat să dea mâna cu Aryna Sabalenka la Roland Garros: „E o rușine totală!”

Momentele de la finalul meciului tensionat dintre Aryna Sabalenka și Elina Svitolina l-au scos din sărite pe Ion Țiriac Jr. Fiul fostului tenismen nu a fost de acord cu atitudinea Svitolinei, catalogând gestul ucrainencei drept „o rușine totală”: „Fără strângere de mână! Fără…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos