728 x 90

Distrugerea barajului Nova Kakhovka este o altă crimă de război a Rusiei

Distrugerea barajului Nova Kakhovka este o altă crimă de război a Rusiei

„Distrugerea barajului Nova Kakhovka este o altă crimă de război a Rusiei împotriva civililor nevinovaţi. Rusia şi cei responsabili de acest act trebuie să răspundă în faţa legii. Gândurile noastre sunt alături de toţi cei afectaţi de acest atac teribil.”, scrie pe Twitter Klaus Iohannis. Reacţia preşedintelui Iohannis vine după ce un imens baraj din


„Distrugerea barajului Nova Kakhovka este o altă crimă de război a Rusiei împotriva civililor nevinovaţi. Rusia şi cei responsabili de acest act trebuie să răspundă în faţa legii. Gândurile noastre sunt alături de toţi cei afectaţi de acest atac teribil.”, scrie pe Twitter Klaus Iohannis.

Reacţia preşedintelui Iohannis vine după ce un imens baraj din epoca sovietică din partea din sudul Ucrainei controlată de Rusia a fost aruncat în aer marţi, eliberând un potop de apă în zona de război, potrivit forţelor ucrainene şi ruse.

Ambele părţi se acuză reciproc de distrugerea barajului.

Distrugerea barajului Kakhovka din sudul Ucrainei reprezintă o ameninţare pentru centrala nucleară Zaporojie, dar situaţia este sub control, a declarat marţi agenţia de stat ucraineană pentru energie atomică.

Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică, instituţia de supraveghere…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos