728 x 90

CSA Steaua ia al doilea jucător de la rivala Dinamo

CSA Steaua ia al doilea jucător de la rivala Dinamo

CSA Steaua ia al doilea jucător de la rivala Dinamo! Din informațiile ProSport, Octavian Bizău vine și el în Ghencea, după ce recent în curtea roș-albaștrilor a ajuns și Vali Ghionea. Octavian Bizău a plecat de la Dinamo și va semna cu CSA Steaua Octavian Bizău s-a despărțit pe cale amiabilă de Dinamo și și-a

CSA Steaua ia al doilea jucător de la rivala Dinamo! Din informațiile ProSport, Octavian Bizău vine și el în Ghencea, după ce recent în curtea roș-albaștrilor a ajuns și Vali Ghionea.

Octavian Bizău a plecat de la Dinamo și va semna cu CSA Steaua

Octavian Bizău s-a despărțit pe cale amiabilă de Dinamo și și-a găsit imediat echipă: handbalistul va ajunge la rivala CSA Steaua, acolo unde va fi coleg cu Vali Ghionea, aflat spre finalul carierei.

Împrumutat în iarnă la CSM București, Bizău n-a mai intrat în calculele lui Xavi Pascual și a ales să meargă la CSA Steaua, care își propune să termine pe podium în ediția viitoare de campionat.

ProSport a aflat că Bizău a bătut palma din toate punctele de vedere cu CSA Steaua, iar joi va semna contractul.

Catalanul are mai multe soluții pe postul lui Bizău, iar Dinamo tocmai a anunțat și transferul puștiului Daniel Stanciuc, în vârstă de 19 ani. „Daniel este un…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos