728 x 90

Cine este al 8-lea fotbalist la care FCSB renunță

Cine este al 8-lea fotbalist la care FCSB renunță

Alexandru Musi a fost împrumutat la Poli Iași și ar urma să revină la FCSB, însă gruparea roș-albastră ar miza mai mult pe Matei Tănasă. Alexandru Musi a lipsit de la antrenamentul celor de la Poli Iași și e gata să se întoarcă la FCSB, însă Gigi Becali ar miza pe un alt tânăr talent


Alexandru Musi a fost împrumutat la Poli Iași și ar urma să revină la FCSB, însă gruparea roș-albastră ar miza mai mult pe Matei Tănasă.

Alexandru Musi a lipsit de la antrenamentul celor de la Poli Iași și e gata să se întoarcă la FCSB, însă Gigi Becali ar miza pe un alt tânăr talent

FCSB nu a mai câștigat titlul de 8 ani, iar Gigi Becali și-a pierdut răbdarea și a început „curățenia” la gruparea roș-albastră. Patronul formației bucureștene a anunțat că 8 jucători nu vor mai juca la vicecampioana României: Joonas Tamm, Iulian Cristea, Deian Sorescu, Billel Omrani, Răzvan Oaidă, Denis Haruț, Boban Nikolov, dar și Alexandru Musi.

Tânărul jucător bucureștean și-a încheiat împrumutul cu Poli Iași și va reveni la echipa patronată de Gigi Becali. Mai mult, Musi este eligibil pentru regula U21 și le-ar putea fi de mare folos celor de la FCSB.

„Au lipsit de la primul antrenament Shayon Harrison, care…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos