728 x 90

Ce s-a ales de cariera lui Adrian Ursea

Ce s-a ales de cariera lui Adrian Ursea

Adrian Ursea a fost desemnat ca fiind noul antrenor al celor de la Etoile Carouge, o echipă din al treilea eșalon elvețian. Adrian Ursea a antrenat în Ligue 1, iar acum a ajuns în liga a treia elvețiană Etoile Carouge a anunțat că Adrian Ursea va fi noul antrenor al echipei. Tehnicianul român a avut


Adrian Ursea a fost desemnat ca fiind noul antrenor al celor de la Etoile Carouge, o echipă din al treilea eșalon elvețian.

Adrian Ursea a antrenat în Ligue 1, iar acum a ajuns în liga a treia elvețiană

Etoile Carouge a anunțat că Adrian Ursea va fi noul antrenor al echipei. Tehnicianul român a avut ocazia să o pregătească pe Nice, iar acum a ajuns să antreneze în a treia ligă din Elveția.

„Etoile Carouge FC are plăcerea de a anunța numirea lui Adrian Ursea ca antrenor principal al primei sale echipe pentru următoarele două sezoane. În vârstă de 55 de ani, fostul mijlocaș internațional român este un antrenor experimentat și recunoscut la nivel internațional.

A fost în special la Servette FC, FC Meyrin, Neuchâtel Xamax și, mai recent, la OGC Nice. Îi urmează lui Thierry Cotting, înlocuit pe 11 aprilie de Pascal France, Fabrice Sanches și Sally Sarr care au preluat până la finalul acestui sezon”, a fost…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos