728 x 90

Ce au în comun Sampdoria, Leeds United, Auxerre, Schalke 04 și FC Argeș care au retrogradat

Ce au în comun Sampdoria, Leeds United, Auxerre, Schalke 04 și FC Argeș care au retrogradat

Sezonul 2022-2023 și-a tras cortina peste majoritatea campionatelor din Europa, desemându-și atât campioanele și echipele care merg în cupele europene, cât și formațiile care au retrogradat. La acest ultim capitol, cel al repetentelor, se evidențiază un fapt mai puțin întâlnit. Anul acesta au căzut din primul eșalon multe echipe care în trecutul mai apropiat sau


Sezonul 2022-2023 și-a tras cortina peste majoritatea campionatelor din Europa, desemându-și atât campioanele și echipele care merg în cupele europene, cât și formațiile care au retrogradat.

La acest ultim capitol, cel al repetentelor, se evidențiază un fapt mai puțin întâlnit. Anul acesta au căzut din primul eșalon multe echipe care în trecutul mai apropiat sau mai îndepărtat au fost campioane.

Între ele se situează și FC Argeș, retrogradată după barajul cu Dinamo, care ia drumul ligii secunde, la fel ca alte echipe de tradiție din fotbalul european.

Honved Budapesta, cea mai titrată campioană retrogradată

Lider la acest capitol este Honved Budapesta, una dintre cele mai titrate echipe din Ungaria, formație de legendă la care au jucat de-a lungul timpului jucători exponențiali din fotbalul maghiar, precum Kocsis, Detari, Garaba, Esterhazy și Ferenc Puskas, cel care în anii 1960 a scris istorie la Real…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos