728 x 90

Aryna Sabalenka, desființată de Elina Svitolina la Roland Garros

Aryna Sabalenka, desființată de Elina Svitolina la Roland Garros

Elina Svitolina (Ucraina, 192 WTA) s-a dezlănțuit la adresa Arynei Sabalenka (Belarus, WTA), după duelul plin de tensiune din sferturile de finală de la Roland Garros. Elina Svitolina a fost extrem de acidă la adresa adversarei, criticând comportamentul Arynei Sabalenka! Totodată, ucraineanca solicită ca organizatorii să ia măsuri împotriva bielorusei. Aryna Sabalenka, desființată de Elina


Elina Svitolina (Ucraina, 192 WTA) s-a dezlănțuit la adresa Arynei Sabalenka (Belarus, WTA), după duelul plin de tensiune din sferturile de finală de la Roland Garros.

Elina Svitolina a fost extrem de acidă la adresa adversarei, criticând comportamentul Arynei Sabalenka! Totodată, ucraineanca solicită ca organizatorii să ia măsuri împotriva bielorusei.

Aryna Sabalenka, desființată de Elina Svitolina pentru comportamentul de la Roland Garros: „De ce nu e amendată? Nu știu ce aștepta la fileu!”

După ce Aryna Sabalenka a câștigat, marți, duelul bieloruso-ucrainean cu scorul de 6-4, 6-4, Elina Svitolina a criticat-o dur pe adversara ei. Jucătoarea ucraineană a fost deranjată de gestul sfidător al adversarei, care a așteptat-o secunde bune la fileu, deși știa că Elina nu dă mâna cu sportivele din Rusia și Belarus:

„Nu știu ce aștepta ea la fileu, pentru că declarațiile mele au fost destul de clare în legătură cu…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos