728 x 90

Aryna Sabalenka a sfidat-o pe Elina Svitolina la Roland Garros

Aryna Sabalenka a sfidat-o pe Elina Svitolina la Roland Garros

Duelul bieloruso-ucrainean dintre Aryna Sabalenka (2 WTA) și Elina Svitolina (192 WTA) a fost câștigat în minimum de seturi de favorită, scor 6-4, 6-4 în sferturi la Roland Garros. După meci, Sabalenka a făcut gesturi sfidătoare la adresa adversarei. Aflată într-o dispută cu jucătoarele din Ucraina, în contextul războiului, Aryna Sabalenka nu doar că i-a

Duelul bieloruso-ucrainean dintre Aryna Sabalenka (2 WTA) și Elina Svitolina (192 WTA) a fost câștigat în minimum de seturi de favorită, scor 6-4, 6-4 în sferturi la Roland Garros. După meci, Sabalenka a făcut gesturi sfidătoare la adresa adversarei.

Aflată într-o dispută cu jucătoarele din Ucraina, în contextul războiului, Aryna Sabalenka nu doar că i-a administrat o înfrângere usturătoare Elinei Svitolina. Sportiva din Belarus s-a dezlănțuit la finalul partidei disputate marți.

Aryna Sabalenka a sfidat-o pe Elina Svitolina după meciul din „sferturi” la Roland Garros! Cum s-a încheiat cel mai tensionat duel al turneului

Aryna Sabalenka a închis meciul cu Elina Svitolina după o oră și 38 de minute de joc, făcând gesturi controversate la adresa ucrainencei. A doua favorită de la Roland Garros a stat secunde bune lipită de fileu, deși știa că Svitolina nu va da mâna cu ea.

Jucătoarele din Ucraina nu își…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos