728 x 90

Unirea Dej și-a pierdut și căpitanul golgheter Alexandru Pop

Unirea Dej și-a pierdut și căpitanul golgheter Alexandru Pop

Unirea Dej își pierde nu numai antrenorul, ci și pe cel mai bun marcator al său, cât și căpitanul, la capătul celui de-al doilea sezon petrecut în Liga 2, în care a obținut calificarea în play-off, însă nu a reușit să obțină și o poziție calificabilă în baraj. Oricum, chiar dacă ar fi obținut-o, echipa

Unirea Dej își pierde nu numai antrenorul, ci și pe cel mai bun marcator al său, cât și căpitanul, la capătul celui de-al doilea sezon petrecut în Liga 2, în care a obținut calificarea în play-off, însă nu a reușit să obțină și o poziție calificabilă în baraj. Oricum, chiar dacă ar fi obținut-o, echipa clujeană nu ar fi participat în dubla manșă, fiindcă nu a primit licența pentru prima ligă, chiar dacă președintele și ”principalul” ei au tot transmis public că nu sunt probleme și se vrea cel puțin calificarea în baraj.

Astfel, după ce antrenorul Dragoș Militaru a refuzat să-și mai prelungească contractul, atacantul Alexandru Pop a preferat și el o altă destinație.

Jucătorul care a mai evoluat în cariera sa pentru Universitatea Cluj, cel mai sus în Liga 2, a semnat un contract cu nou-promovata SC Oțelul Galați.

Alexandru Pop a lăsat Unirea Dej pentru SC Oțelul Galați

SC Oțelul sună astăzi, 5 iunie, reunirea…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos