728 x 90

Un triplu campion cu Dinamo trage un semnal de alarmă

Un triplu campion cu Dinamo trage un semnal de alarmă

Costel Orac, triplu campion alături de Dinamo în anii ’80, a tras un semnal de alarmă în privința lotului pe care Ovidiu Burcă îl are la dispoziție. Costel Orac, semnal de alarmă după promovarea lui Dinamo Fostul atacant consideră că o echipă de talia „roș-albilor” nu poate să-și propună doar evitarea retrogradării și susține că


Costel Orac, triplu campion alături de Dinamo în anii ’80, a tras un semnal de alarmă în privința lotului pe care Ovidiu Burcă îl are la dispoziție.

Costel Orac, semnal de alarmă după promovarea lui Dinamo

Fostul atacant consideră că o echipă de talia „roș-albilor” nu poate să-și propună doar evitarea retrogradării și susține că vor trebui făcute eforturi pentru a întări considerabil lotul condus de Ovidiu Burcă.

Din grupul actual al „câinilor”, singurul fotbalist remarcat de Costel Orac a fost atacantul francez Lamine Ghezali, cel care a fost omul decisiv pentru Dinamo pe final de sezon, reușind, printre altele, o „dublă” cu CSA Steaua, o „dublă” în turul cu FC Argeș, dar și un gol în returul disputat la Mioveni.

Dupa meciul tur, sincer nu mai aveam emoții prea mari. Dar văzând începutul de la Mioveni si faptul ca s-a marcat atât de repede, sigur că te poți gândi la orice în fotbal. E greu…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos