728 x 90

Transferul lui Damjan Djokovic la FCSB, făcut praf

Transferul lui Damjan Djokovic la FCSB, făcut praf

Damjan Djokovic este una dintre principalele ținte ale lui FCSB în această perioadă de mercato, însă eventuala mutare a fostului campion cu CFR Cluj la formația roș-albastră a fost făcută praf de Florin Prunea și Dinu Gheorghe în cadrul emisiunii ProSport Live. Transferul lui Damjan Djokovic la FCSB, făcut praf de Florin Prunea și Dinu


Damjan Djokovic este una dintre principalele ținte ale lui FCSB în această perioadă de mercato, însă eventuala mutare a fostului campion cu CFR Cluj la formația roș-albastră a fost făcută praf de Florin Prunea și Dinu Gheorghe în cadrul emisiunii ProSport Live.

Transferul lui Damjan Djokovic la FCSB, făcut praf de Florin Prunea și Dinu Gheorghe

Fostul mare portar din „Generația de Aur” consideră că mijlocașul croat, care a evoluat în ultimul sezon la Al Raed, sub comanda lui Marius Șumudică, nu are calitatea necesară pentru a se impune în primul „11” al roș-albaștrilor, acolo unde ar trebui să-l scoată din echipă pe unul dintre cei trei mijlocași, Adrian Șut, Malcom Edjouma sau Darius Olaru.

„(n.r. – despre Djokovic) Am spus de la început ca e un transfer imposibil. Unde să joace? In locul cui să joace acolo?”, a declarat Florin Prunea, la ProSport Live.

De cealaltă parte, Dinu Gheorghe crede că…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos