728 x 90

Sponsorul lui FC Argeș, acuzații grave după retrogradarea în Liga 2

Sponsorul lui FC Argeș, acuzații grave după retrogradarea în Liga 2

Viorel Tudose, sponsorul principal al echipei FC Argeș, ar fi făcut acuzații grave în timpul meciului cu Dinamo care a dus la retrogradarea piteștenilor în Liga 2. Sponsorul lui FC Argeș, acuzații grave după retrogradarea în Liga 2 Partida dintre FC Argeș și Dinamo București s-a disputat sâmbătă seară, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, în cadrul


Viorel Tudose, sponsorul principal al echipei FC Argeș, ar fi făcut acuzații grave în timpul meciului cu Dinamo care a dus la retrogradarea piteștenilor în Liga 2.

Sponsorul lui FC Argeș, acuzații grave după retrogradarea în Liga 2

Partida dintre FC Argeș și Dinamo București s-a disputat sâmbătă seară, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, în cadrul returului barajului de promovare/menținere în Superliga, iar piteștenii au învins cu scorul de 4-2, după ce în tur au fost umiliți cu 1-6 de către „câini”.

După această partidă, au apărut informații legate de reacția pe care ar fi avut-o Viorel Tudose în timpul jocului. Acesta l-ar fi acuzat pe Daniel Stanciu, directorul executiv al clubului piteștean, că împreună cu „vreo patru” jucători ar fi adus echipa în situația actuală.

„E clar, ne-au vândut Stanciu și vreo patru jucători!”, ar fi spus Viorel Tudose, în timpul meciului, potrivit GSP.

Și…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos