728 x 90

Primele decizii luate la Dinamo după revenirea în Superliga

Primele decizii luate la Dinamo după revenirea în Superliga

Ovidiu Burcă are planuri mari cu Dinamo în Superliga, iar tehnicianul care a reușit „minuni” în acest sezon a depășit euforia promovării și a luat prima decizie importantă pentru noul sezon, în privința reunirii lotului. Dinamo, gata de Superliga! „Câinii” lui Ovidiu Burcă se întorc din vacanță pe 15 iunie „Câinii” au sărbătorit și duminică

Ovidiu Burcă are planuri mari cu Dinamo în Superliga, iar tehnicianul care a reușit „minuni” în acest sezon a depășit euforia promovării și a luat prima decizie importantă pentru noul sezon, în privința reunirii lotului.

Dinamo, gata de Superliga! „Câinii” lui Ovidiu Burcă se întorc din vacanță pe 15 iunie

„Câinii” au sărbătorit și duminică promovarea neașteptă în Superliga, însă Ovidiu Burcă a schițat deja planul pentru revenirea din vacanță, una extrem de așteptată de jucători, după un sezon extrem de solicitant din toate punctele de vedere.

Din informațiile ProSport, Dinamo se va reuni în scurt timp, mai precis pe data de 15 iunie, ceea ce înseamnă că Iglesias, Ghezali și ceilalți jucători care vor continua în tricoul „câinilor” mai au zece zile de vacanță. O parte dintre aceștia au și fugit din București, pentru a prinde câteva zile de relaxare pe litoral, precum Iulian Roșu.

Noul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos