728 x 90

Panduru distruge un fotbalist pe care CFR Cluj îl vrea neapărat

Panduru distruge un fotbalist pe care CFR Cluj îl vrea neapărat

UTA Arad a reușit să se mențină pe prima scenă a fotbalului românesc. Virgiliu Postolachi a avut un rol extrem de important pentru arădeni, însă Basarab Panduru nu s-a mai putut abține și a glumit pe seama fostului jucător de la PSG. Basarab Panduru, ironie de zile mari la adresa lui Virgiliu Postolachi: „I-a bătut


UTA Arad a reușit să se mențină pe prima scenă a fotbalului românesc. Virgiliu Postolachi a avut un rol extrem de important pentru arădeni, însă Basarab Panduru nu s-a mai putut abține și a glumit pe seama fostului jucător de la PSG.

Basarab Panduru, ironie de zile mari la adresa lui Virgiliu Postolachi: „I-a bătut pe Buzău! Mai urmează să fie căutat de PSG”

UTA Arad a spulberat-o pe Gloria Buzău, scor 5-1 la general, în dubla manșă a barajului de menținere/promovare în Superliga. În meciul retur, Virgiliu Postolachi a înscris două goluri pentru arădeni, iar Basarab Panduru a făcut o ironie de senzație pe seama fostului jucător de la Paris Saint-Germain. Analistul i-a transmis fotbalistului moldovean să revină la campioana Franței pentru a umple golul lăsat de Leo Messi.

„(n.r. ţi-a plăcut Postolachi sezonul ăsta?) A făcut un sezon bun. Cred că avea 10 goluri până la meciul ăsta, nu ştiu dacă se trec la…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos