728 x 90

Mesaj din partea unui nume uriaș din WTA pentru Simona Halep

Mesaj din partea unui nume uriaș din WTA pentru Simona Halep

Flavia Pennetta, fosta jucătoare de tenis, câștigătoare a turneului US Open în anul 2015, a oferit o reacție în exclusivitate pentru ProSport în cazul de dopaj ce o implică pe Simona Halep și e convinsă de nevinovăția româncei. Flavia Pennetta o susține pe Simona Halep Italianca în vârstă de 41 de ani a fost surprinsă


Flavia Pennetta, fosta jucătoare de tenis, câștigătoare a turneului US Open în anul 2015, a oferit o reacție în exclusivitate pentru ProSport în cazul de dopaj ce o implică pe Simona Halep și e convinsă de nevinovăția româncei.

Flavia Pennetta o susține pe Simona Halep

Italianca în vârstă de 41 de ani a fost surprinsă la auzul veștii că Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat și chiar a contactat-o pe sportivă pentru a o încuraja. Pennetta o cunoaște pe româncă și are convingerea că nu ar fi trișat cu bună știință.

Mai mult, fosta jucătoare de tenis a dezvăluit că în tenis, controalele antidoping sunt foarte stricte, astfel că suplimentele nutritive sunt bine controlate de doctori, care îndrumă cu atenție sportivii.

„Reporter: O întrebare despre Simona Halep și despre cazul ei de dopaj.
Flavia Pennetta: Sigur, am fost chiar surprinsă. I-am trimis un mesaj pentru că e o persoană drăguță. Din…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos