728 x 90

Fostul jucător din „Generația de Aur” îl face praf pe Valentin Mihăilă

Fostul jucător din „Generația de Aur” îl face praf pe Valentin Mihăilă

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Valentin Mihăilă, fotbalistul celor de la Parma, după ce a fost convocat de Edi Iordănescu la următoarea acțiune a echipei naționale a României, pentru partidele cu Kosovo și Elveția, de pe 16 și 19 iunie 2023. Basarab Panduru l-a făcut praf pe Valentin Mihăilă Fostul internațional român a făcut


Basarab Panduru l-a făcut praf pe Valentin Mihăilă, fotbalistul celor de la Parma, după ce a fost convocat de Edi Iordănescu la următoarea acțiune a echipei naționale a României, pentru partidele cu Kosovo și Elveția, de pe 16 și 19 iunie 2023.

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Valentin Mihăilă

Fostul internațional român a făcut o comparație între jucătorul din Serie B și Andrei Ivan și a concluzionat că jucătorul Universității Craiova ar fi fost cel care merita, de fapt, să se afle în lotul primei reprezentative, prin prisma realizărilor din ultima perioadă.

Panduru l-a pus la zid pe Mihăilă și a subliniat faptul că extrema în vârstă de 23 de ani a ajuns să aibă statut de rezervă la o echipă de divizia secundă, ceea ce nu-l poate recomanda pentru un loc în lotul echipei naționale.

Am discutat mereu despre Ivan. Are în doi ani de zile 29-30 de goluri, dar am spus-o atunci când s-a supărat pe el Edi,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos