728 x 90

FCSB vrea un fundaș de la Panathinaikos

FCSB vrea un fundaș de la Panathinaikos

Gigi Becali pregătește o campanie de transferuri de senzație la FCSB și a pus ochii pe un nou fotbalist de echipă națională: Achilleas Poungouras, un fundaș central grec de la Panathinaikos, este dorit de vicecampioana României! Gigi Becali vrea să-l aducă pe Achilleas Poungouras la FCSB Latifundiarul din Pipera a făcut curățenie la echipă după


Gigi Becali pregătește o campanie de transferuri de senzație la FCSB și a pus ochii pe un nou fotbalist de echipă națională: Achilleas Poungouras, un fundaș central grec de la Panathinaikos, este dorit de vicecampioana României!

Gigi Becali vrea să-l aducă pe Achilleas Poungouras la FCSB

Latifundiarul din Pipera a făcut curățenie la echipă după un nou titlu ratat, iar printre cei sacrificați s-au numărat și doi dintre fundașii centrali pe care roș-albaștrii îi aveau în lot, Joonas Tamm și Iulian Cristea.

În afara variantelor Vlad Chiricheș, Robert Ivanov și Andre Duarte, care au ținut capul de afiș în ultima perioadă, FCSB a pus ochii pe un nou fotbalist pentru poziția de stoper: Achilleas Poungouras, jucător al cărui contract cu Panathinaikos expiră la finalul acestei luni, este ultimul nume de pe lista vicecampioanei din Superliga.

În vârstă de 27 de ani, grecul se afla din 2018 la actuala sa echipă și a bifat…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos