728 x 90

Dinu Gheorghe, semnal de alarmă pentru conducerea lui Dinamo: „Domnule Nicolescu, ușor că vă prinde radarul! Doar 8, 9 jucători sunt de Superliga, grijă mare!”

Dinu Gheorghe, semnal de alarmă pentru conducerea lui Dinamo: „Domnule Nicolescu, ușor că vă prinde radarul! Doar 8, 9 jucători sunt de Superliga, grijă mare!”

În ediția de luni a emisiunii ProSport Live, Dinu Gheorghe a tras un semnal de alarmă pentru conducerea lui Dinamo și a analizat ultimele declarații oferite de președintele „câinilor”, Andrei Nicolescu. La ce trebuie să se aștepte Dinamo în primul sezon de la revenirea în Superliga? Dinu Gheorghe, semnal de alarmă pentru conducerea „câinilor” Dinamo


În ediția de luni a emisiunii ProSport Live, Dinu Gheorghe a tras un semnal de alarmă pentru conducerea lui Dinamo și a analizat ultimele declarații oferite de președintele „câinilor”, Andrei Nicolescu.

La ce trebuie să se aștepte Dinamo în primul sezon de la revenirea în Superliga? Dinu Gheorghe, semnal de alarmă pentru conducerea „câinilor”

Dinamo a revenit în Superliga după un singur sezon petrecut în Liga 2, iar după meciul de duminică seară, pierdut cu 2-4 în fața lui FC Argeș (în tur a fost 6-1 pentru Dinamo), „câinii” au ținut-o din petrecere în petrecere. Atmosfera este excelentă în „Ștefan cel Mare”, atât la nivel de jucători și staff, cât și la nivel de conducere. De altfel, oamenii responsabili cu administrarea clubului de fotbal Dinamo au oferit, pe rând, declarații foarte optimiste despre viitorul echipei și despre obiectivul pentru sezonul 2023 – 2024 din Superliga.

Întrebat despre…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos