728 x 90

„Cred că am provocat destulă durere familiei mele”

„Cred că am provocat destulă durere familiei mele”

Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că fosta soție Maria Shriver a fost „distrusă” când a aflat despre aventura sa din 1996. Aventura lui Schwarzenegger cu menajera Mildred Baena l-a făcut pe actor să devină tată. „Cred că am provocat destulă durere familiei mele”, a spus acesta. Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că fosta soție Maria Shriver a

  • Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că fosta soție Maria Shriver a fost „distrusă” când a aflat despre aventura sa din 1996.
  • Aventura lui Schwarzenegger cu menajera Mildred Baena l-a făcut pe actor să devină tată.
  • „Cred că am provocat destulă durere familiei mele”, a spus acesta.

Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că fosta soție Maria Shriver a fost „distrusă” când a aflat despre aventura sa din 1996 cu menajera cuplului, scrie Fox News. Dezvăluirile au fost făcute în noul documentar Netflix „Arnold”.

Aventura lui Schwarzenegger cu Mildred Baena l-a făcut pe actor să devină tată, dar Shriver a aflat abia în 2011, în timpul unei ședințe de consiliere în cuplu. „Maria și cu mine mergeam la consiliere o dată pe săptămână”, și-a amintit Schwarzenegger în serialul-documentar, lansat pe 7 iunie.

„Într-una dintre ședințe, psihologul a spus: „Cred că astăzi Maria vrea să fie foarte specifică în legătură cu ceva. Vrea să știe…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos