728 x 90

Ce se întâmplă cu Andreas Calcan, după ce a retrogradat în Liga 2

Ce se întâmplă cu Andreas Calcan, după ce a retrogradat în Liga 2

Andreas Calcan trece prin momente grele după ce a „îngropat” visul celor de la FC Argeș de a continua în Superliga. Din informațiile ProSport, jucătorul ar putea continua în tricoul piteștenilor și în Liga 2. Ce se întâmplă cu Andreas Calcan, fotbalistul care a „îngropat-o” pe FC Argeș la returul cu Dinamo Foarte contestat de

Andreas Calcan trece prin momente grele după ce a „îngropat” visul celor de la FC Argeș de a continua în Superliga. Din informațiile ProSport, jucătorul ar putea continua în tricoul piteștenilor și în Liga 2.

Ce se întâmplă cu Andreas Calcan, fotbalistul care a „îngropat-o” pe FC Argeș la returul cu Dinamo

Foarte contestat de fanii lui FC Argeș după cartonașul roșu pe care l-a văzut la Mioveni, într-un moment în care piteștenii chiar sperau la o revenire istorică, Andreas Calcan va purta marți o discuție cu oficialii clubului din Trivale.

ProSport a aflat că nu este exclus ca Andreas Calcan să rămână la FC Argeș, în condițiile în care la Pitești se dorește o revenire rapidă în elita fotbalului românesc, după șocul trăit în barajul cu Dinamo.

Trecut și prin Olanda și Ungaria în cariera de fotbalist, Calcan va purta marți o discuție decisivă cu șefii clubului. Ajuns la vârsta de 29 de ani,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos