728 x 90

BREAKING NEWS | Leo Messi, tot mai aproape de Barcelona! Jorge Messi, negocieri secrete cu Joan Laporta. Anunțul tatălui starului argentinian. „Vrea să vină!”

BREAKING NEWS | Leo Messi, tot mai aproape de Barcelona! Jorge Messi, negocieri secrete cu Joan Laporta. Anunțul tatălui starului argentinian. „Vrea să vină!”

FC Barcelona este la un pas de o lovitură de proporții în perioada de mercato din această vară, după ce a primit acceptul din partea Ligii Spaniole de Fotbal să-l transfere pe Leo Messi. Leo Messi, tot mai aproape de Barcelona! Jorge Messi, negocieri secrete cu Joan Laporta. „Vrea să vină!” Presa din Spania anunță


FC Barcelona este la un pas de o lovitură de proporții în perioada de mercato din această vară, după ce a primit acceptul din partea Ligii Spaniole de Fotbal să-l transfere pe Leo Messi.

Leo Messi, tot mai aproape de Barcelona! Jorge Messi, negocieri secrete cu Joan Laporta. „Vrea să vină!”

Presa din Spania anunță că Joan Laporta a reușit să primească acceptul lui Javier Tebas, președintele Ligii Spaniole de Fotbal, că a făcut rost de fondurile necesare pentru a respecta fair-play-ul financiar, astfel că prima mutare pe care catalanii vor să o facă este aducerea lui Leo Messi.

Leo Messi a devenit liber de contract în această vară după ce și-a încheiat înțelegerea cu PSG, iar starul argentinian nu duce lipsă de oferte. Al Hilal încearcă să-l convingă pe fotbalistul în vârstă de 36 de ani să semneze contractul și să încaseze 400 de milioane de euro pe sezon, dar și Barcelona îl vrea pe argentinian.

Pentru a…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos