728 x 90

„Bătaie” pe semnătura fostului antrenor al naționalei României

„Bătaie” pe semnătura fostului antrenor al naționalei României

Adrian Mihalcea n-a reușit să ajungă cu Gloria Buzău în Superliga după returul de la Arad, însă fostul atacant al lui Dinamo nu duce lipsă de oferte și ar fi și pe lista Concordiei Chiajna, din informațiile ProSport. Adrian Mihalcea, între Unirea Slobozia și Concordia Chiajna după ce a ratat promovarea în Superliga Ajuns la

Adrian Mihalcea n-a reușit să ajungă cu Gloria Buzău în Superliga după returul de la Arad, însă fostul atacant al lui Dinamo nu duce lipsă de oferte și ar fi și pe lista Concordiei Chiajna, din informațiile ProSport.

Adrian Mihalcea, între Unirea Slobozia și Concordia Chiajna după ce a ratat promovarea în Superliga

Ajuns la vârsta de 47 de ani, Adrian Mihalcea ar urma să continue tot în Liga 2, dar nu pe banca Gloriei Buzău, de care s-a despărțit după returul barajului cu UTA, pe care l-a pierdut la o diferență clară: 1-5.

Fostul vârf al naționalei României, dar și secund al tricolorilor, este dorit atât de Unirea Slobozia, cât și de Concordia Chiajna.

Născut chiar la Slobozia, acolo unde a fost fotbalist și antrenor, Mihalcea este atras și de proiectul de la Chiajna, acolo unde Eugen Trică n-a mai continuat și se dorește promovarea în sezonul viitor în Superliga.

Lupta pentru promovare nu se va anunța una…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos