728 x 90

Andrei Nicolescu, anunțul momentului pentru Dinamo

Andrei Nicolescu, anunțul momentului pentru Dinamo

Dinamo are toate șansele să ajungă un club important în Superliga după barajul cu FC Argeș! Andrei Nicolescu a anunțat pentru ProSport cine are „intenția fermă” de a deveni acționarul grupării din „Ștefan cel Mare”, după ieșirea din insolvență. Dinamo, gata de o mare lovitură după revenirea în Superligă: „Va deveni acționar!” Luni seara, reprezentanții


Dinamo are toate șansele să ajungă un club important în Superliga după barajul cu FC Argeș! Andrei Nicolescu a anunțat pentru ProSport cine are „intenția fermă” de a deveni acționarul grupării din „Ștefan cel Mare”, după ieșirea din insolvență.

Dinamo, gata de o mare lovitură după revenirea în Superligă: „Va deveni acționar!”

Luni seara, reprezentanții lui Dinamo și cei ai Clubului Sportiv au avut o întâlnire de mai bine de o oră, în care s-a stabilit cum va fi parteneriatul după promovarea clubului de fotbal în Superliga.

Vestea cea mare pentru fani este că CS Dinamo își dorește să bage bani la clubul de fotbal, însă doar după „ieșirea din insolvență”. Rămâne de văzut când se va și întâmpla acest lucru, având în vedere problemele destul de mari cu care se confruntă în continuare „câinii”.

„CS Dinamo are intenția fermă de a deveni acționar în SA (n.n. SC Dinamo 1948 SA) după…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos