728 x 90

O imagine AI îl arată pe Elon Musk când era copil. Ce reacție a avut miliardarul când a văzut-o

O imagine AI îl arată pe Elon Musk când era copil. Ce reacție a avut miliardarul când a văzut-o

„Se pare că Elon Musk lucra la o formulă anti-îmbătrânire, dar a scăpat de sub control”, spune utilizatorul care a creat fotografia. Musk este surprins purtând o cămașă albă cu pantaloni maro de tip gallace. Obrajii săi trandafirii și expresia dulce sunt punctul culminant al imaginii virale. Nu doar internetul are cea mai dulce reacție

  • „Se pare că Elon Musk lucra la o formulă anti-îmbătrânire, dar a scăpat de sub control”, spune utilizatorul care a creat fotografia.
  • Musk este surprins purtând o cămașă albă cu pantaloni maro de tip gallace. Obrajii săi trandafirii și expresia dulce sunt punctul culminant al imaginii virale.
  • Nu doar internetul are cea mai dulce reacție la postare, ci și miliardarul a reacționat la imaginea virală: „Băieți, cred că mi s-a administrat prea mult” alături de un emoji sub formă de bebeluș.

Recent, un utilizator a distribuit o poză cu șeful Twitter, Elon Musk, în ipostaza de copil, arată NDTV. Nu doar internetul are cea mai dulce reacție la postare, ci și miliardarul a reacționat la imaginea virală. Instrumentele de inteligență artificială (AI) au devenit populare pe internet și mai mulți artiști le folosesc acum pentru a obține rezultate fascinante. Artiștii folosesc această tehnologie puternică pentru a genera lucrări de artă realiste…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos