728 x 90

Meghan Markle și Prințul Harry par să facă orice pentru a rămâne în atenția presei. „Tot ce vor este să iasă cu celebrități”

Meghan Markle și Prințul Harry par să facă orice pentru a rămâne în atenția presei. „Tot ce vor este să iasă cu celebrități”

„Tot ce vor să facă este să iasă cu celebrități”, a susținut comediantul american, Tim Dillon. „Meghan pare să-și continue audiția pentru a fi apreciată drept cea mai controversată persoană de pe planetă”, a scris Murray, editor la New York Post. Celebritățile din New York și unel personalități din mass-media pun la îndoială povestea cuplului.

  • „Tot ce vor să facă este să iasă cu celebrități”, a susținut comediantul american, Tim Dillon.
  • „Meghan pare să-și continue audiția pentru a fi apreciată drept cea mai controversată persoană de pe planetă”, a scris Murray, editor la New York Post.
  • Celebritățile din New York și unel personalități din mass-media pun la îndoială povestea cuplului.

Meghan Markle este obsedată să-și facă prieteni celebrități, portretizându-se ca o victimă, declară CryptocoinPress. Meghan Markle și Prințul Harry intenționează să renunțe la lumina reflectoarelor pentru a-și proteja confidențialitatea. Este o mișcare inteligentă, dar poate că au ajuns puțin prea departe.

Cea mai recentă controversă implică afirmațiile lui Harry și Meghan în care au fost urmăriți de paparazzi în timpul unei călătorii la New York luna trecută. Celebritățile din New York și unel personalități din mass-media pun la îndoială povestea cuplului, iar acum…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos