728 x 90

Londra, Bruxelles și Roma, cele mai ieftine destinații: 20 de euro, cel mai ieftin bilet de avion

Londra, Bruxelles și Roma, cele mai ieftine destinații: 20 de euro, cel mai ieftin bilet de avion

Românii și-au rezervat bilete de avion pentru minivacanța de Rusalii, cea mai lungă din acest an, având în vedere faptul că unește două zile libere de la stat. Roma, printre preferatele românilor în minivacanța de Rusalii. Foto Shutterstock Potrivit unui raport emis de agenția de turism online Vola.ro, turiștii au ales și pentru această minivacanță

Românii și-au rezervat bilete de avion pentru minivacanța de Rusalii, cea mai lungă din acest an, având în vedere faptul că unește două zile libere de la stat.

Roma, printre preferatele românilor în minivacanța de Rusalii. Foto Shutterstock

Potrivit unui raport emis de agenția de turism online Vola.ro, turiștii au ales și pentru această minivacanță câteva dintre cele mai populare orașe europene, destinații ideale pentru o excursie de 3-5 zile, de tip city break.

Londra, Bruxelles, Viena, Roma, Paris și Milano, în topul destinațiilor alese de români pentru minivacanța de Rusalii.

Așa cum era de așteptat, conform datelor Vola.ro, cele mai populare destinații pentru minivacanța de Rusalii sunt: Londra, Bruxelles, Roma, Paris, Milano, Viena, Dublin, Istanbul, Dortmund și Madrid.

Aceste orașe sunt alese în mod frecvent de români pentru city break-uri în Europa, fiind extrem de ofertante din punctul de vedere al atracțiilor…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos