728 x 90

Lily-Rose Depp dezvăluie motivul pentru care „se ferește” deseori de The Weeknd pe platourile de filmare

Lily-Rose Depp dezvăluie motivul pentru care „se ferește” deseori de The Weeknd pe platourile de filmare

„Sam este, din atâtea motive, cel mai bun regizor cu care am lucrat vreodată”, a spus Lily-Rose într-o declarație din aprilie. Lily a împărtășit că pe platoul de filmare au fost multe râsete, muzică și dans. Serialul, care a fost criticat de mulți după ce s-ar fi dezvăluit presupuse afirmații privind un mediu toxic pe

  • „Sam este, din atâtea motive, cel mai bun regizor cu care am lucrat vreodată”, a spus Lily-Rose într-o declarație din aprilie.
  • Lily a împărtășit că pe platoul de filmare au fost multe râsete, muzică și dans.
  • Serialul, care a fost criticat de mulți după ce s-ar fi dezvăluit presupuse afirmații privind un mediu toxic pe platourile de filmare și ciocniri creative, urmărește personajul lui Lily-Rose, Jocelyn.

Lily-Rose Depp a dezvăluit că deseori „se ferește” de The Weeknd atunci când se afla pe platourile de filmare a noului lor show HBO, The Idol, pentru că ar fi „în zona lui” ca personajul său, un enigmatic proprietar de club LA și guru al autoajutorării, scrie Hello Magazine.

Serialul, care a fost criticat de mulți după ce s-ar fi dezvăluit presupuse afirmații privind un mediu toxic pe platourile de filmare și ciocniri creative, urmărește personajul lui Lily-Rose, Jocelyn, o tânără vedetă pop care caută să redevină faimoasă.

„Ei…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos