728 x 90

în 2023 şi 2024 vom întoarce în economie 8-10% din PIB, de 5 ori mai mult decât în trecut

în 2023 şi 2024 vom întoarce în economie 8-10% din PIB, de 5 ori mai mult decât în trecut

Ciolacu susţine că 19 proiecte de investiţii în valoare de 6,4 miliarde de lei, din care 2,2 miliarde ajutor de stat, au fost aprobate săptămâna aceasta prin schema derulată de Ministerul Finanţelor. Acestea înseamnă „un efect triplu de multiplicare în economie şi peste 4 mii de noi locuri de muncă care vor fi create”, a


Ciolacu susţine că 19 proiecte de investiţii în valoare de 6,4 miliarde de lei, din care 2,2 miliarde ajutor de stat, au fost aprobate săptămâna aceasta prin schema derulată de Ministerul Finanţelor. Acestea înseamnă „un efect triplu de multiplicare în economie şi peste 4 mii de noi locuri de muncă care vor fi create”, a explicat liderul PSD.

„Vom contribui astfel la dezvoltarea unor Industrii competitive în România: industria auto, industria materialelor de construcţii, industria alimentară, industria IT, industria farmaceutică, activităţi de asistenţă spitalicească şi fabricarea produselor din cauciuc. Aceasta este singura cale structurală de a atinge cele 3 mari obiective ale guvernării: creştere economică prin producţie şi investiţii în România, stoparea creşterii preţurilor şi refacerea puterii de cumpărare şi crearea de locuri de muncă mai multe şi mai bine plătite”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos