728 x 90

Dinamo, „lovitură” de un milion de euro după sosirea în Superliga

Dinamo, „lovitură” de un milion de euro după sosirea în Superliga

FC Dinamo pregătește o „lovitură” de aproape un milion de euro, după colaborarea cu CS Dinamo, care va prelua și juniorii clubului abia ajuns în Superliga. Dinamo, „lovitură” de aproape un milion de euro după ce a ajuns în Superliga Colaborarea dintre FC Dinamo și CS Dinamo are toate șansele să meargă tot mai bine,

FC Dinamo pregătește o „lovitură” de aproape un milion de euro, după colaborarea cu CS Dinamo, care va prelua și juniorii clubului abia ajuns în Superliga.

Dinamo, „lovitură” de aproape un milion de euro după ce a ajuns în Superliga

Colaborarea dintre FC Dinamo și CS Dinamo are toate șansele să meargă tot mai bine, mai ales după ce echipa lui Ovidiu Burcă a ajuns în Superliga și problemele financiare par să se rezolve treptat. De altfel, conducătorii clubului care a strălucit mai ales cu echipa de handbal, au fost prezenți la prima manșă a barajului cu FC Argeș, câștigată clar de „câini”, scor 6-1.

ProSport a aflat că 85 de juniori care au rămas la FC Dinamo vor fi preluați de cei de la CS Dinamo, astfel încât nu vor mai exista două academii, așa cum a subliniat și Ionuț Popa la sărbătoarea „câinilor”.

Astfel, FC Dinamo, care trebuie să facă rost de un buget important în cel mai scurt timp,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos