728 x 90

Cea mai sexy blondă din showbiz-ul românesc a prins buchetul la nunta lui Cristi Manea. „Fără să vreau. Sunteți frumoși rău!”

Cea mai sexy blondă din showbiz-ul românesc a prins buchetul la nunta lui Cristi Manea. „Fără să vreau. Sunteți frumoși rău!”

Ioana Anuța (28 de ani), cunoscută și drept „Jo”, cea mai sexy blondă din showbiz-ul românesc, a prins buchetul la nunta lui Cristi Manea cu Irina Deaconescu. Artista a imortalizat momentul și l-a făcut public prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, unde a adăugat și o scurtă descriere. Cea mai sexy blondă din


Ioana Anuța (28 de ani), cunoscută și drept „Jo”, cea mai sexy blondă din showbiz-ul românesc, a prins buchetul la nunta lui Cristi Manea cu Irina Deaconescu. Artista a imortalizat momentul și l-a făcut public prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, unde a adăugat și o scurtă descriere.

Cea mai sexy blondă din showbiz-ul românesc a prins buchetul la nunta lui Cristi Manea cu Irina Deaconescu

Sâmbătă, 3 iunie 2023, Cristi Manea și Irina Deaconescu au organizat o petrecere de nuntă, după ce săptămâna trecută s-au căsătorit religios. Evenimentul a fost organizat într-un local de lux din Mamaia, Constanța.

Printre invitați s-au regăsit o mulțime de nume cunoscute. Spre exemplu, Florinel Coman s-a „electrizat” alături de Florin Tănase pe manele la nunta lui Cristi Manea și a atras toate privirile invitaților. De asemenea, Mario Camora, căpitanul CFR-ului, a fost și el prezent la eveniment,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos