728 x 90

Andrei Prepeliță ar putea reveni pe banca unei echipe din Superliga

Andrei Prepeliță ar putea reveni pe banca unei echipe din Superliga

Andrei Prepeliță (37 de ani), ultima dată antrenor la FC Argeș, ar putea reveni pe banca tehnică a unei echipe din Superliga după o pauză de opt luni. Andrei Prepeliță ar putea reveni pe banca unei echipe din Superliga! Unde este așteptat fostul antrenor al lui FC Argeș Antrenor al lui FC Argeș în perioada


Andrei Prepeliță (37 de ani), ultima dată antrenor la FC Argeș, ar putea reveni pe banca tehnică a unei echipe din Superliga după o pauză de opt luni.

Andrei Prepeliță ar putea reveni pe banca unei echipe din Superliga! Unde este așteptat fostul antrenor al lui FC Argeș

Antrenor al lui FC Argeș în perioada ianuarie 2021 – octombrie 2022, Andrei Prepeliță este liber de contract de la despărțirea de gruparea piteșteană.

Andrei Prepeliță ar putea să o preia pe U Cluj, potrivit Fanatik, după ce „șepcile roșii” au rămas fără antrenor în urma despărțirii de Ioan Ovidiu Sabău.

Potrivit sursei citate, Andrei Prepeliță ar urma să poarte o discuție cu cei din conducerea lui U Cluj în cursul zilei de luni și, dacă ajung la un consens, tot atunci ar putea semna contractul.

Andrei Prepeliță este antrenorul care a salvat-o pe FC Argeș de la retrogradare, în urmă cu două sezoane, iar în sezonul trecut a dus…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos