728 x 90

Postarea cu care Lionel Messi a doborât recordul de like-uri. „Am visat asta de atâtea ori”

Postarea cu care Lionel Messi a doborât recordul de like-uri. „Am visat asta de atâtea ori”

Lionel Messi a doborât recordul de like-uri pentru o postare a unui sportiv pe Instagram.   În mai puţin de 24 de ore, peste 43 de milioane de oameni au dat like postării argentinianului care a sărbătorit câştigarea titlului de campion mondial.   Lionel Messi a ridicat duminică singurul trofeu major care lipsea din palmaresul său:

Lionel Messi a doborât recordul de like-uri pentru o postare a unui sportiv pe Instagram.

 

În mai puţin de 24 de ore, peste 43 de milioane de oameni au dat like postării argentinianului care a sărbătorit câştigarea titlului de campion mondial.

 

Lionel Messi a ridicat duminică singurul trofeu major care lipsea din palmaresul său: Cupa Mondială. „Am visat asta de atâtea ori, am dorit atât de mult încât nu-mi vine să cred…”, a scris Messi pe Instagram.

„Mulţumesc mult familiei mele, tuturor celor care mă susţin şi, de asemenea, tuturor celor care au crezut în noi. Demonstrăm încă o dată că argentinienii, atunci când luptă împreună şi sunt uniţi, sunt capabili să realizeze ce şi-au propus. Meritul aparţine acestui grup, care este deasupra individualităţilor, este forţa tuturor care luptă pentru acelaşi vis care a fost şi visul tuturor argentinienilor… Am făcut-o!!!”, a adăugat el.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos