728 x 90

S-a deschis sezonul de schi la Azuga.Turiştii sunt aşteptaţi pe pârtii | Cât costă o urcare cu teleschiul

S-a deschis sezonul de schi la Azuga.Turiştii sunt aşteptaţi pe pârtii | Cât costă o urcare cu teleschiul

Astăzi se deschide sezonul de schi în stațiunea Azuga, fiind vorba despre primele pârtii de pe Valea Prahovei, care îi așteaptă pe iubitorii sporturilor de iarnă.   Anul acesta, primele pârtii de schi au fost deschise la Azuga, unde, cu ajutorul tunurilor, administratorii au reușit să întindă, pentru pârtiile de începători, un strat de 30 de centimetri.  

Astăzi se deschide sezonul de schi în stațiunea Azuga, fiind vorba despre primele pârtii de pe Valea Prahovei, care îi așteaptă pe iubitorii sporturilor de iarnă.

 

Anul acesta, primele pârtii de schi au fost deschise la Azuga, unde, cu ajutorul tunurilor, administratorii au reușit să întindă, pentru pârtiile de începători, un strat de 30 de centimetri.

 

Astăzi, iubitorii acestui sport au mers la Azuga, pe pârtia Cazacu, temperatura înregistrată fiind de 8 grade Celsius.

De asemenea, în ciuda prețurilor ridicate din Sinaia, la Azuga, pasionații de schi nu sunt nevoiți să scoată foarte mulți bani din buzunar.

 

Astfel, pentru un monitor de schi, turiștii trebuie să plătească 150 de lei, iar pentru instalația de teleschi aceștia trebuie să mai ofere doar 5 lei.

 

În plus, administratorul pârtiei îi îndeamnă pe turiști să vină chiar și în zilele mai călduroase, fiind pregătit să facă față temperaturilor în creștere și să mențină pârtia potrivită pentru schi.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos