728 x 90

A murit Kabosu, celebra cățelușă care a inspirat meme-ul Doge

A murit Kabosu, celebra cățelușă care a inspirat meme-ul Doge

Kabosu, faimoasa cățelușă Shiba Inu din meme-ul „doge”, a murit vineri la vârsta de 18 ani, anunțată de proprietara sa Atsuko Sato. Kabosu a devenit celebră pe internet în 2010 datorită unei fotografii care a inspirat meme-ul „doge”, devenind ulterior simbolul criptomonedei Dogecoin. Kabosu avea leucemie și boală hepatică; Sato plănuiește o „adunare de rămas

  • Kabosu, faimoasa cățelușă Shiba Inu din meme-ul „doge”, a murit vineri la vârsta de 18 ani, anunțată de proprietara sa Atsuko Sato.
  • Kabosu a devenit celebră pe internet în 2010 datorită unei fotografii care a inspirat meme-ul „doge”, devenind ulterior simbolul criptomonedei Dogecoin.
  • Kabosu avea leucemie și boală hepatică; Sato plănuiește o „adunare de rămas bun” duminică pentru a onora impactul ei asupra internetului și comunității Dogecoin.

Kabosu, cățelușa care a lansat o mie de meme „doge”, a murit, a anunțat vineri proprietarul ei, scrie CNN.

Japonezul Shiba Inu „a căzut într-un somn adânc” vineri dimineață, la vârsta de 18 ani, a scris Atsuko Sato într-o postare pe blog.

„În afara ferestrei, păsările cântau într-o dimineață frumoasă. În timp ce o atingeam, ea a murit ușor”, a scris Sato, o profesoară de grădiniță din orașul japonez Sakura

„Cred că a fost cel mai fericit câine din lume.”

Kabosu a devenit unul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos