728 x 90

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok

Muzica lui Taylor Swift a revenit pe TikTok, subminând încercarea casei sale de discuri de a o ține departe de platformă. Acordul încheiat de Swift cu Universal Music Group îi oferă acesteia controlul asupra platformele în care muzica ei este disponibilă. TikTok nu a mai folosit piesele ei din ianuarie, în urma unor negocieri eșuate

  • Muzica lui Taylor Swift a revenit pe TikTok, subminând încercarea casei sale de discuri de a o ține departe de platformă.
  • Acordul încheiat de Swift cu Universal Music Group îi oferă acesteia controlul asupra platformele în care muzica ei este disponibilă.
  • TikTok nu a mai folosit piesele ei din ianuarie, în urma unor negocieri eșuate privind licențele.

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, subminând un efort al casei sale de discuri de a nu postat muzica Universal Music Group pe platforma socială.

Swift este singura artistă de la Universal Music Group care a reușit să își pună muzica la dispoziția utilizatorilor TikTok, pe fondul unei dispute continue între editorul muzical și platforma de social-media. Cele mai multe dintre melodiile artistei pop au revenit pe TikTok joi, cu o săptămână înainte de lansarea noului său album.

Swift deține drepturile asupra mai multor albume ale sale, datorită unui contract pe care l-a semnat cu UMG în 2018, care îi…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos