728 x 90

BILANȚ DEVASTATOR pentru Clotilde Armand. A atras doar 0,5% din fondurile UE pentru București, în perioada 2020 – 2024: „Este o rușine!”

BILANȚ DEVASTATOR pentru Clotilde Armand. A atras doar 0,5% din fondurile UE pentru București, în perioada 2020 – 2024: „Este o rușine!”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, cel mai mare sector al Bucureștiului, a transmis, în repetate rânduri, că își dorește un nou mandat. Acuzată că locuitorii sectorului nu avut parte de o administrație competentă și dedicată, Clotilde Armand a îndreptat, în răspunsurile sale publice, un deget acuzator către vechea administrație și, mai nou, către alianța PSD

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, cel mai mare sector al Bucureștiului, a transmis, în repetate rânduri, că își dorește un nou mandat. Acuzată că locuitorii sectorului nu avut parte de o administrație competentă și dedicată, Clotilde Armand a îndreptat, în răspunsurile sale publice, un deget acuzator către vechea administrație și, mai nou, către alianța PSD – PNL.

Clotilde Armand a anunțat, în ultimele zile, că dorește, spre exemplu, patru păduri urbane în Sectorul 1. „Realizările” cu care se mândrește sau promisiunile pe care le face în perspectiva alegerilor sunt postate, invariabil, și pe pagina sa de Facebook, acolo unde primărița nu uită să repete că ar fi putut face și mai multe pentru locuitorii din sector, numai că nu a fost lăsată de social-democrați și de liberali.

Dincolo de duelul verbal de la nivel politic, Clotilde Armand nu le spune locuitorilor, totuși, că Bucueștiul beneficiază de finduri UE…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos