728 x 90

SUA anunţă un nou ajutor militar de 100 de milioane de dolari pentru Ucraina

SUA anunţă un nou ajutor militar de 100 de milioane de dolari pentru Ucraina

Secretarul american al apărării, Lloyd Austin, a anunţat un nou ajutor militar de 100 de milioane de dolari pentru Ucraina, în timpul vizitei pe care a făcut-o luni la Kiev, relatează Reuters. Austin a anunţat pachetul de ajutor după o zi de întâlniri cu oficiali ucraineni, precizând că acesta include arme şi interceptoare de apărare

Secretarul american al apărării, Lloyd Austin, a anunţat un nou ajutor militar de 100 de milioane de dolari pentru Ucraina, în timpul vizitei pe care a făcut-o luni la Kiev, relatează Reuters.

Austin a anunţat pachetul de ajutor după o zi de întâlniri cu oficiali ucraineni, precizând că acesta include arme şi interceptoare de apărare aeriană.

„Mesajul pe care vi-l aduc astăzi, domnule preşedinte, este că Statele Unite ale Americii sunt alături de dumneavoastră. Vom rămâne alături de dumneavoastră pe termen lung”, i-a spus Austin lui Zelenski.

Zelenskiy i-a spus lui Austin că vizita sa a fost „un semnal foarte important” pentru Ucraina. „Contăm pe sprijinul dumneavoastră”, i-a spus preşedintele lui Austin.

Statele Unite au oferit Ucrainei asistenţă de securitate în valoare de peste 44 de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos