728 x 90

O fană a lui Taylor Swift a murit în timpul unui concert din Brazilia

O fană a lui Taylor Swift a murit în timpul unui concert din Brazilia

O tânără braziliancă, fană a cântăreţei Taylor Swift, a murit vineri seară la Rio de Janeiro, la concertul vedetei americane. Tinerei i s-a făcut rău în stadionul sufocant, în contextul în care un val de căldură a cuprins Brazilia. Taylor Swift a prezentat condoleanţe familiei. Ana Clara Benevides, în vârstă de 23 de ani, s-a

  • O tânără braziliancă, fană a cântăreţei Taylor Swift, a murit vineri seară la Rio de Janeiro, la concertul vedetei americane.
  • Tinerei i s-a făcut rău în stadionul sufocant, în contextul în care un val de căldură a cuprins Brazilia.
  • Taylor Swift a prezentat condoleanţe familiei.

Ana Clara Benevides, în vârstă de 23 de ani, s-a simţit rău pe stadionul Nilton Santos, a scris pe Instagram organizatorul evenimentului, T4F. Acesta a precizat că ea a fost asistată prompt de personalul medical, apoi a fost dusă la un post medical amplasat la faţa locului, înainte de a fi transferată la spitalul Salgado Filho, unde a murit, informează Reuters.

Aproximativ 60.000 de fani s-au adunat pentru concertul lui Taylor Swift, pe stadionul care este situat departe de plajele cu briză din Rio, într-un cartier din nordul oraşului.

Spectacolul a avut loc în aceeaşi zi în care Rio de Janeiro a înregistrat cea mai mare valoare din istorie a indicelui care combină…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos