728 x 90

Au început ofertele Early Booking pentru vara lui 2024. Câți bani economisești dacă rezervi acum sejurul

Au început ofertele Early Booking pentru vara lui 2024. Câți bani economisești dacă rezervi acum sejurul

Mulți pasionați de călătorii au început deja să-și facă planuri pentru vacanța de vară din 2024, iar vestea cea mare este că ofertele Early Booking sunt acum disponibile cu reduceri de până la 50%. Destinațiile de top pentru vara viitoare rămân Bulgaria, Turcia și Grecia, atrăgând turiști din toată lumea. Bulgaria, Grecia și Turcia, cele

Mulți pasionați de călătorii au început deja să-și facă planuri pentru vacanța de vară din 2024, iar vestea cea mare este că ofertele Early Booking sunt acum disponibile cu reduceri de până la 50%. Destinațiile de top pentru vara viitoare rămân Bulgaria, Turcia și Grecia, atrăgând turiști din toată lumea.

Bulgaria, Grecia și Turcia, cele mai căutate destinații de vacanță pentru 2024 FOTO Arhivă

Printre cei care și-au pus deja la punct planurile de vacanță pentru vara următoare se află Laura Dorina Cotfas. Ea a povestit, pentru Observator, că ales să-și petreacă concediul, în luna iunie a anului viitor în Bulgaria, în stațiunea Nisipurile de Aur, cea mai căutată destinație de vacanță din țara vecină.

Laura a optat pentru un sejur la un hotel de 4 stele, motivând alegerea prin prețul accesibil și serviciile de calitate oferite.

Prețurile la sejururile Early Booking

Ofertele Early Booking pentru vara lui 2024…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos