728 x 90

priorităţile noii sesiuni parlamentare sunt măsurile fiscale şi jaloanele din PNRR

priorităţile noii sesiuni parlamentare sunt măsurile fiscale şi jaloanele din PNRR

Mesajul a fost transmis pe Facebook. „Priorităţile legislative ale noii sesiuni parlamentare care a început astăzi sunt, în mod categoric, măsurile fiscale necesare echilibrării bugetare şi jaloanele din PNRR care vizează reformarea sistemului general de pensii, a pensiilor de serviciu şi o nouă lege a salarizării din sectorul public. De îndeplinirea acestor jaloane depinde accesul


Mesajul a fost transmis pe Facebook.

„Priorităţile legislative ale noii sesiuni parlamentare care a început astăzi sunt, în mod categoric, măsurile fiscale necesare echilibrării bugetare şi jaloanele din PNRR care vizează reformarea sistemului general de pensii, a pensiilor de serviciu şi o nouă lege a salarizării din sectorul public. De îndeplinirea acestor jaloane depinde accesul României la fondurile europene din PNRR. Nu ne permitem să pierdem aceşti bani. De aceea, le cer colegilor senatori ca mobilizarea pentru dezbaterea şi votarea obiectivelor legislative din PNRR să fie una exemplară”, a scris Ciucă.

Nicolae Ciucă a mai anunţat că în noua sesiune parlamentară va încerca să elimine suprapunerilor din acte normative şi să reducă birocraţia. El s-a adresat şi opoziţiei căreia i-a cerut să dea dovadă de responsabilitate.

„Ca preşedinte al Senatului, îmi asum să…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos